Followers

Tuesday, January 6, 2009

Haziq dan En Hendra demam hari nie.

Aku tak kerja hari ni. Haziq and En Hendra demam + batuk. Haziq da muntah 2 kali...muntah susu. Td masa pi klinik suhu Haziq dalam 38 darjah. Rasa tak sampai hati nak pergi kerja dgn orang2 tersayang tak sihat. Tu pic Haziq masa tgh tunggu En Hendra pi pejabat pos kejap utk hidupkan lesen memandu aku. Update kan sekali 2 tahun lesen tu. Alhamdulil lepas bg makan ubat td, Haziq terus tido. Ni baru2 bgn...demam dia da surut da...syukur pada Allah.

Tu picture di MPAJ, aku sempat pi amek salinan bayaran cukai pintu rumah aku duduk nie. Ialah aku bayar online jea pada bulan august dulu. La ni abah nak settle kan penukaran nama rumah nie dari pemilik asal. Teruk sungguh lawyer rumah nie...da masuk 13 tahun abah beli umah nie..duit yg abah bayar kat pemilik asal tu pun da habis kot diaorang guna kot...tp umah ni masih nama diaorang. Service kat MPAJ ni bagus lah..aku puji. Layanan pun memuaskan.

Roti arab yg aku buat hari ahad ari tu rasanyer. Cantik sungguh dia naik.. Cam biasa. fav kami ayam dari Mobil Mart. 1/2 percik dan 1/2 pepper.

4 comments:

nbalike said...

1、We have excellent customer service team, which could solve online various problems about the Air Jordan we provide in 24 hours.
2、We have perfect Logistics system, which guarantees all the ordered Nike Air Jordan shoes are delivered to you in good shape as fast as possible.
3、We have strong manufacture plant, which are able to provide various models, sizes & colors of Air Jordan shoes ranging from 1 to 23 according to what you request.
4、We have the first-rate after-sale service , in case that the Jordan Shoes products that you receive come across some quality problems, then, please do not worry, we are abound to refund all the payment in one week. Also, the products can be changed in one me month.The main products we specialize in are showed as follows.

Our Jordan Shoes:

Air Jordan 1
Air Jordan 2
Air Jordan 3
Air Jordan 4
Air Jordan 5
Air Jordan 6
Air Jordan 7
Air Jordan 8
Air Jordan 9
Air Jordan 10
Air Jordan 11
Air Jordan 12
Air Jordan 13
Air Jordan 14
Air Jordan 15
Air Jordan 16
Air Jordan 17
Air Jordan 18
Air Jordan 19
Air Jordan 20
Air Jordan 21
Air Jordan 22
Air Jordan 23
Jordan 1
Jordan 2
Jordan 3
Jordan 4
Jordan 5
Jordan 6
Jordan 7
Jordan 8
Jordan 9
Jordan 10
Jordan 11
Jordan 12
Jordan 13
Jordan 14
Jordan 15
Jordan 16
Jordan 17
Jordan 18
Jordan 19
Jordan 20
Jordan 21
Jordan 22
Jordan 23

maidatul said...

semoga sembuh cepat org2 tsayang tu :)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alahai..shean haziq...Alhamdulillah, nuha tak penah lagi demam sejak duk shah alam ni..sesuwai dengan tempat lahir kot..aduhai, bestnya buat roti sendiri..ntah bila leh pandai cengginih..

haslina said...

akma ~ amin..tima kasih...

ellis ~ oo..alhamdulilah gitu...alah senang jea wat roti arab tu..cuba tgk resepi kat post dulu...cuba lah...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails