Followers

Friday, January 16, 2009

Update sikit gitu..

Hari rasa ni rasa nyer nak cakap Tawau lah sikit. Boleh gitu ka bah...hehehe. La ni, semua lelaki2 kat umah ni tgh pergi solat jumaat. So lelepak aku bah di depan komputer ni. hehheeh.

Malam td tu..lawak jea...aku dan En Hendra keluar pi bandar jap. Saja nak jalan2...sedang drive tu boleh aku asik tak boleh kasik masuk gear 3. Klu masuk2 gear, balik2 ke gear 5 rasanyer. Ahh sudah...kelam kabut jap. Last2 boleh aku terus masuk gear 4 dari gear 2...risau nyer aku...alhamdulilah ok jea. Bukan gear box rosak...aku yg x kelepasan masuk gear 3....hehhhehe..kan aku ni da jadi budak amatur drive keta manual sekrang nie...gitu lah jadi nyer...
Wokeylah...Haziq tgh nak di layan jea. Nak kedapur..mak mentua x bg aku bt kerja..aduhhh...rimas di buat nyer. Da ramai kan adik2 perempuan En Hendra...semua nyer pandai masak..sedappppp pulak tu. Tapi semalam pagi lepas gak aku goreng mee. 2 KG gitu...padahal sebelum ni aku cuma pernah masak until 1 kg jea. Ok gak rasa mee tu, cuma kurang pedas jea. heheheh..
Okieslah...nak pi dapur da...

2 comments:

chika said...

Assalamualaikum Kak :)
Akak, akak ada bagi address ke kat chika? Rasa macam tak sure je ada post kad untuk akak ke tak. Tapi saya nak jugak jumpa akak :D

haslina said...

W'SALAM...lom bagi lagi address rumah akak kat chika....insyallah next week akak bg sebb la nie tgh bercuti...
akak pun inginnnnnnnn nak jumpa chika...tima kasihhhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails