Followers

Friday, January 2, 2009

quick update..

Salam..

Sungguh GILA KENTANG bila aku cam malas nak pegang keyboard..apatah lagi nak update blog lately ni. Dasar LEKA dan SERONOK dan berlepak juga bersuka2 jea aku nie....hehehheh. Hari ni aku x gi office..cuti @ MC. Memandangkan budak2 cuti, so rasanyer x de menda PENTING sangat yg aku ada kat opis tu. HHhee..Juga hari ini 1st day kat opis aku tu..BOSSY PEREMPUAN START JADI BOSS...ntahlahhh..kan aku pernah kata dulu...dia ni orang nyer OK tapi perangai dia..YA AMPUN. Semoga ALLAH sentiasa melindungi REZEKI kami seOPIS sepanjang dia jadi BOSS..amin ya rabbal alamin.

Tapi ada beberapa perkara nak buat, nak kena pergi kedai tenaga nak settle pasal bill electric aku sebab diaorang tu x update payment online aku so bila sampai bill bulan lepas da lapping bill yg bulan dulu2. X psal2 bill aku da jadi 2 months nyer...mengong sungguh kan TNB tu. Pastu nak pi Ampang point nak cari baju. Dan last destination ialah RHB, sebab nak update buku bank jugak nak minta copy payment history utk CUKAI PINTU rumah aku nie sebab ABAH aku nak copy payment tu. Payment tu aku da buat bulan august ari tu secara online..tu yg x de simpan payment slip tu.

Okies lah..nak chow da..selamat bercuti panjanggggggg lagi until sunday..SYOKKKKK...

4 comments:

:: Cikgu Wiween :: said...

akak! bossy sgt ke boss baru? hehehe

happy new year kak. ween da'giler' sket skang nih. :">

haslina said...

ahak...agak2 nyer lah pasal boss tu..

happyyyyyyy new yearrrrr tooo...
"giler"..ermmm...."giler" yg happy2 ok lah tu...

kak ina kl said...

salam haslina...kebetulan nama kita sama cuma nama ayah ajee yang lain..salam kenal dari akak..

haslina said...

kak ina kl ~ oo iyea kea...salam kenal dr saya jugak kak..tima kasih

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails