Followers

Monday, January 19, 2009

im working today...hehehe

Alhamdulilah..aku da selamat pulang ke kl flight 6.10pm dari TAWAU sabah hari sabtu hari tu. Seronok nyer hanya ALLAH yg tahu betapa syok nyer 1ST TIME aku pi TAWAU melawat umah dan keseluruhan family semenjak aku menjadi isteri En Henda pada 2006. Banyak sungguh picture di ambil sepanjang seminggu di sana. Klu x silap aku dalam 500 keping gitu...biasalah kan semua orang SUKA bergambarkan. Mmg lah x leh ambil gambar kat airport..tp sempat En Hendra ambil 2 keping kat situ. Masa aku pulak nak ambil gambar En Hendra..da kena warning kat orang air asia...x leh amek gambar da kat situ...hehehehe..so aku dapat ambil tu jea pic kat airport.
Oklah nak balik da...bz sungguh hari ni. Chowww...

6 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aduhai..syoknya fly..tak penah lagi :( tadak souvenier ker?hehehe

haslina said...

elis ~ ermm..boleh la klu nak fly sekali sekala...sebenarnyer rimas gak duk dalam flight ni..bosan..tp sebab dapat suami orang sabah kan..so semesti nyer kena fly 2-3 kali setahun kot...heheheh

alahai klu elis ada dekat2 area kajang or kl conpem saya bg souvenier nyer...heheheheheh

Hasbullah Pit said...

Puan Haslina:

Kenapa gambar kahwin tu macam sedih je.

(gurau)

haslina said...

En Hasbullah ~ tq for coming...

hehehehe...sedih nak tinggalakn zaman bujang..hehehe..boleh gitu...

kak ina kl said...

salam haslina..jauhnya jodoh..kena naik kapalterbang lagi..nak buat cammana..nasibbaik ada air asia...

haslina said...

kak ina ~ tu lah kak..da jodoh kan...alhamdulilah ada tambang murah air asia..klu tidak..ntah lah kak...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails