Followers

Friday, August 6, 2010

happy birthday to me (tomorrow)

Bila hari Jumaat semua orang mesti happy, kan. Aku pun happy gak sebab, hari ini aku tiada kelas, maknanya tiada pengajaran akan berlakulah. Hehehe..penat wehh kalau mengajar ini. 2 jam pun dah flat kalau habis kelas itu.

Sekarang ini, kalau sabtu atau ahad confirm nya aku settlekan hal hal stock aku. So benda benda ni mesti makan satu hari jugalah. Then kalau ada stock baru, lagi banyak keja.

Comel kan kek Tea pot ni - ehsan internet

Esok kan 7 August...wehhh birthday aku tau. Dulu dulu tu aku ini dilahirkan di Melaka. Tapi tidak pernahnya pun duduk situ...hehehe.
Alhamdulilah sudah masuk 34 tahun Allah bagi aku hidup dibuminya. Dengan 2 orang anak yang comel dan suami yang...aduhai... luv him so much.
Sambutan, erm tidak kepastian. Kurang kurang beli kek jea.
Tengoklah camna nanti.

Kerana lagi esok kena kerja ok!. Ada students convocation yang ke 8 kalinya. Satu hari kena kerja dengan kena layan pakai robe tu lah. Aduh adussss.

10 comments:

gee ryder said...

happy birthday kak! in advance :)
semoga ceria selalu

haslina said...

tq tq gee...
amin...
;))

LUCKY_STRIKE_14 said...

hai kak ina...Happy Birthday ya...bahagianya dikurniai dengan family yang baik2...

~Kenny~

haslina said...

hai kenny..tqvm...

;))

mr mama said...

SeLaMaT HaRi LaHiR SaYaNg Ku...

Ina Hashim said...

hepi bday llin...nak komen kat FB lin ntah nape xleh lak

haslina said...

ermm...kenapa pulak ek FB tu...

tq kak....

p/s sedapppnyer tgk pic kek di blog akak...

haslina said...

mr mama - wish je ke...lain2 tak de ke?

mamalieyna said...

in advance...happy birthday to u! ^_^...moga terus success ok..dlm semua hal! kerjaya maupun keluarga! Aminn...

haslina said...

mamalieyna - aminnnnn...tq tq

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails