Followers

Sunday, August 8, 2010

Makan time lagi...

Hari Selasa lepas kami dan adik aku pergi makan buat kali ke dua di de tampler taman melati. Alhamdulilah ada lebih duit dari duit hidupkan roadtax & insuran kereta aku. So aku belanja adik disitu. Aku order lauk ikan siakap masak perasa khas. Dan gambar sikit je nampak itu, ialah lauk daging.

My fav. ever sotong goreng tepung..sedap

Sup sayur yang simple tapi sedap juga

Our nasi diletakkan di bekas merah comel tu

Aku minum air limau kasturi + asm boi suam. Memang aku kurenggggggg minum ais dan air sejuk ni.

Hubby minum air tembikai

Adik aku layan air sirap limau

Hik hik..aku masa hari Jumaat lepas. Ceh ceh meja kosong je kan. Itu bukan bermakna aku tiada kerja. Memang aku jenis suka meja kemas jea. Segala bagai assignment, tutorial, report, students memang aku letak di rak lain...tengah bertimbun tuuu...saper nak tolong tanda?
p/s muka tidak cukup tidor

3 comments:

Ina Hashim said...

emm sedappp...mkn puas2 b4 pose nih :)

mrsboan said...

tak cukup tido dan cukup makan...hehe..geram tgk sup sayur itu...selamat berpuasa

haslina said...

kak ina - hikhik semestinyer gitu...

mrsboan - hehehe..sebeanrnyer makan sikit jg masa tu...sebab bila penat mmg kurang selera makan...
sup sayur tu mmg superb....
selamat berpuasa kita bersama pada 1 ramadhan nanti...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails