Followers

Monday, August 23, 2010

monday tetap lemau kan

Macam biasa, monday tetap lemau kan. Malas malas habis juga kau ngajar until jam 11am tadi dari paginya.
Student siap request supaya tiada kelas untuk next monday. Kan cuti national day hari selasanya. Maka aku ikutkan sahaja cakap diaorang, tapi nanti kena buat kelas ganti juga.
Pukul 2pm ada lagi kelas, aduhai. Jenuh sungguh layan kelas hari isnin ini.

Haifa masa umur 4 bulan lebih. Memang kurang sungguh rambut si comel aku ini berbanding Haziq.
Satu lagi picture, masa birthday Haziq bulan June hari ini.
Memang kesukaan dia buat muka camtu.
Sungguh aku lupa buat entry untuk birthday Haziq tu.
Nanti-nanti kena buat gak tu, kenangan kan.


p/s Tahniah tu sis Hezlina - ourdreamsoflife kerana mendapat anak ke lima hari ini. Baby boy gitu, berat 2.73kg tru c-section di pantai hospital ipoh.
take yea care.
1st time kena c-sec.

8 comments:

mamalieyna said...

muka slamber casandra eh..cumel je..^_^

ooh besday haziq dh lepas ke..harus abadikan kt sini!

haslina said...

mama - sandra mmg gitu..muka slamber jea...

itulah pasal, terlupa sangat nak masukkan entry b'day haziq...ish ish

julie^beth said...

comel putra putri kak has..

haslina said...

mis julie - aduhai..tq tq...

p/s
tahu kan camna akak pregnant kan sandra ni dulu..
duk mc ... msk spital ...mcm2 lah
alhamdulilah allah bg yg terbaik utk semua itu....

mahira oya said...

skang rase hari2 lemau..cane nih

haslina said...

hahahaha..sama lah kita dik...

x pasti nak bg tip camana....

tp..akak wat gak keja kat opis pelan2..mana2 yg urgent tu lah...yg tak urgent..lain kali buat...hehehehe...

Ina Hashim said...

lin...mekasih ye...dah lebey sebulan hr ni....kejap je masa berlalu

haslina said...

kak ina - always remember u...
muahhh....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails