Followers

Tuesday, March 10, 2009

nak cuti x boleh...kerja banyakkk..bosannyerrr...

Sooooo tired today and sakit kepala sebab tak cukup tidur....Apa tak nyer setiap hari tido jam 3am sebab syokk bangat cuti2 MALAYSIA tp di kuala lumpur jea...

3 comments:

maidatul said...

Amboi...amboi...amboi...boley tak akma nak marah syg sikit...akak kan baru nk sembuh awat tdo lewat2... cuti2 malaysia cuti gak la tapi tdo mesti cukup 8jam tau...pi mana sampai x cukup tidoq nie...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ishh..biar benor..

haslina said...

boleh dik..mmg patut kena marah pun...tp nak wat camnakan...makcik pakcik dr s'pore dtg KL sebb ada kenduri..so tanggungjawab akak lah nak bawa diaorang sana sini..kenduri, shopping, makan2..dan sebagainyer..
-anak sedara mithali- hik hik..

eliss ~ mmg pung...
malam sabtu - jemput orang di airport..da lewat gak flight sebab delayed..
malam ahad - layan kenduri dan hantar diaorang pi balik hotel pastu hubby duk pi nonton bola la pulak.. ..
malam isnin - dapat tido jam 12 lebih..lepas pi dinner dan lepak2 ngan diaorang kat hotel..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails