Followers

Wednesday, October 21, 2009

Aku tidak perlu bernama SERI untuk sentiasa BERSERI-SERI..

Hehehe...lawak je tajuk aku itu kan. Semestinya semua orang akan mempunyai muka yang sweet dan berseri-seri bila menjadi PENGANTIN juga ketika MENGANDUNG juga lagi setelah baru habis BERPANTANG selepas mengandung. So cuci-cuci lah mata jom tengok kebenaran ayat aku ini.

Baru habis berpantang. Pergi buat pasport Haziq di Subang. Ialah kan sekecik ini umur berapa bulan sahaja sudah masuk S'pore.

Masa mengandungkan Haziq, pergi berjalan-jalan di Johor.

Pengantin tengah bersanding di atas pelamin.

Tengah tunggu pengantin lelaki datang.

Baru seminggu dua gitu menjadi pengantin baru.

Pregnant kali ini. Picture last week.

4 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kurus yang time pakai tudung pink tu :)

mamalieyna said...

ha'a la, gmbo dl2 nmpk kurus..hikhik..ya..mmg berseri kan time jd pengntin, time mengandung, mula2 jd ibu..best kan. :)

maidatul said...

hehehe...lawak jea akak nie...so kita kena pegnen jea la nak nampak kan SERI tu ek...nak kawin da tak leh hikhikhik...
;)

haslina said...

eliss ~ masa itu lepas kena gastrik teruk..dlm masa itu jadi pengantin baru juga...

mamalieyna ~ hehehe..gitulahkan..alhamdulilah...

akma ~ hikhik..mmg lawak pun...
tapi bg akak yg jenis biasa2 nie..mmg masa2 itu lah akak rasa begitu BERSERI..
tapi bg org yg mmg da cantik bila2 masa pun mereka mmg cantik..kan..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails