Followers

Wednesday, October 28, 2009

Am i cute? ahakss..

Di perhentian R&R yang banyak nya lalat...cancel hendak makan disini. Cuma ambil gambar sahaja...hehehehe.

Am i cute in this picture? :-" ....hahahahaha. Aku rasa aku comel gitu.

---------------------------------------------------------------------------------------

Today story -

Aku tengah lunch break kursus ESQ. So balik office lah sekejap. Aduhai..semalam itu dibenarkan balik pada jam 6.45pm. Aku sampai rumah dalam jam 7.30pm, kalau tidak silap aku lah.
Disebabkan lama rasanya tidak driving waktu malam..aku rasa malam semalam itu...silau mata aku tengok lampu-lampu kereta waktu driving malam tadi.

Ialahkan since sudah bersuami ini...semua nya suami yang take over kan. Sudah jadi budak MANJA gitu. Padahal masa bujang dulu semuaaaaaaaaaaa nya aku buat sendiri.

5 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku plak rasa nak manja2 nk suh suami buat tapi akhir2 ni aku kena buat sendirik pulak...

maidatul said...

ala-ala comeynye mak buyung nie...gi jalan-jalan ek...

haslina said...

eliss ~ alahai cian dia...
;)

akma ~ hehehe..itu kira tangkap muat je apa nak pakai..tp bila da tgk picture ni..rasa cam 'comel' pulak...ahak..

credit to adik ipar yg tukang amek gambar.

mamalieyna said...

yaa..time ngndung tmbh2 kiutnye..kalo pakai tudung pink, lg tmbh3x kiut..:) hikhik..

haslina said...

alahai mamalieyna....
;))

semua orang pasti ALLAH kurniakan seri bila pregnant..kan..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails