Followers

Monday, October 19, 2009

im missing you so much..

Letih nya pagi ini sebab aku perlu berjalan sana sini. Puncanya...aku ini adalah coordinator untuk presentation the whole day today. So kenalah aktif kan.
Semoga Allah permudahkan urusan aku hari ini..amin.

Kandungan aku masuk 26 minggu@6 bulan lelebih hari ini. Next week sudah masuk 7 bulan..oooo my god...besar sudah anak mama dalam perut ini.
Sebenarnya aku sedikit terkilan..erm mungkin banyak terkilan lah. Sebabnya aku tidak punya banyak masa untuk my baby dalam kandungan aku ini. Ialah kan...aku memang cukup sibuk lately ini. Ditambah dengan aku mudah letih sekarang ini. Bayangkan lah, aku cuma pernah sekali sahaja pergi scan my baby tersayang ini...masa umur kandungan 3 bulan. Masa itu memang menitis air mata aku..sebak melihat baby aku sendiri. Dan selepas itu agak lama juga aku selalu teringat-ingat bagaimana aku melihat my baby di monitor. Juga aku seakan sudah mula merindui dia. Rindu dengan perasaan yang sungguh tidak sabar menanti kelahirannya nanti.

Kemudian akibat kesibukan kerja, dengan haziq dengan En Hendra..semua itu membuat aku asyik menangguhkan masa untuk membuat scan kali kedua. Tapi alhamdulilah tendangan demi tendangan amat kerap aku rasai setiap masa. My baby kali ini sama seperti masa Haziq dalam kandungan aku dulu...dia pun aktif.

Tadi lepas melihat video di FB pasal baby...aku menangis. Aku merasa sesal sangat...mesti my baby aku sedih kan. Mama dia bagai tidak merindui dia.
Sebenarnya deep in my heart you always in my mind and still missing and cannot wait to see him/her in my arm.

Insyallah dalam minggu ini aku mesti juga pergi buat scan!!!!!...

Adakah semua orang yang pernah / sedang mengandung anak kedua sama seperti aku?

6 comments:

mamalieyna said...

anak kedua belum merasa lgi..tp anak pertama pnh la..mmg bestkan melalui saat mengandung ni, awal2 dl cam tak caya je, ada nadi lain berdenyut dlm perut kite .. :) bangga nya as a mother.. :)

haslina said...

mamalieyna ~ itulah anugerah tidak terhingga yang bukan semua orang dapat merasakan nya...kan..

kita adalah antara insan2 yang terpilih...
alhamdulilah..

Ina Hashim said...

lin,
sama je semuanya...cuma waktu yg ke 3 tuh kalut sikit sbb tgh further study

apa kata lin pegi klinik wat scan pas keje?sempat lagi tu

haslina said...

itu lah kak ina...rasanya masa Haziq dulu punyalh gitu2 sekali...

insyallah..lepas kerja...kan...
harap2 tidak penat lah...

tq kak...

maidatul said...

seronoknyeee...tak lama lagilah... semoga semua selamat...;)

haslina said...

amin..tq akma...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails