Followers

Thursday, July 8, 2010

Moga aku 'tabah' menunggu jam 5.30pm...hehehehe

Ya ampun punyalah MALAS tahap gaban aku hari ini. Sekarang ini rasa hendak balik sahaja. Tapi tidak bolehlah kan. Jam 5.30pm baru boleh...kan.
Penangan ubat batuk memang kuat sungguh. Aku dari pagi tadi rasa mengantuk dan tidak bermaya sahaja.

Minggu ini...ok lah lagi. Walaupun kelas sudah start, cuma introduction sahajalahkan. Next week baru start engine betul-betul.
Semalam aku habiskan waktu malam dengan menyiapkan brooch warna purple. Jenuh juga aku perah otak untuk fikir design campuran bead dan pearl juga stone. Payah hendak cari combination yang cantik....uhhhuhh
Akhirnya aku pilih warna purple.
Kira-kira dalam 3 jam lebih aku dapat siapkan brooch baru itu. Nanti upload picture.

Malam ini layan movie KILLER....jom.


Hari itu tengok The Karate kid. Oklah...Apa-apa movie Jackie Chan memang bestpunya.

4 comments:

Ina Hashim said...

lama x dgr citer lin...kelas dh mula ya

haslina said...

hehehe...lama juga kita tak chatting juga...kan...

minggu ni da 2nd week da....

moga akak sihat hendaknyer disana...

kak ina kl said...

salam..dpt e mail tak gi esok

haslina said...

dapat..akak pg tak?..saya pg...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails