Followers

Monday, July 5, 2010

don't cry for me Argentina

Kecewa gitu

Aku mogok semalam..hehehe..Bukan apa. sedih pasal Argentine kalah..so tiada post untuk semalam. hehehehe.
Bagi aku tidaklah Jerman itu menyerlah sangatlah kan. Tapi tetap nampak mereka begitu bersemangat juang sungguh sungguh.
Argentina pula yang ntah apa-apa ntah main masa itu.
Ibarat masa Chong Wei kalah dengan Lin Dan masa piala thomas hari itu. Orang lihat Lin Dan macam hebat sangat lah kan. Tapi statement Chong Wei..dia lihat LD main seperti biasa sahaja..cuma dia yang hilang fokus masa itu.
Bagi aku itulah yang terjadi masa match malam itu.
Team Argentina macam hilang fokus...hilang arah...kelam kabut.
Aku tumpang sedih melihat Diego Maradona.
Sila joins lihat pictures taken di tv sahaja.
Kegembiraan Germany sungguh terserlah. 

7 comments:

mamalieyna said...

dlm byk2 game bola, game yg Argentina kalah pulak eina tertengok..hehe..

haslina said...

hehehe...time merumdum itu yg tertengok pulak...kan..

suhaisweet said...

mmg x minat Argentina..go spain go! Anyway Not Bad..My Hot topic 4 the day.. Hot!

jfook said...

Germany gooo!!

haslina said...

suhaisweet - heheehe....

jfook - congrats ur germany ;))

El-Zaffril said...

Kak... jangan nangis argentina kalah

haslina said...

dik - nangis tu idaklah...tp SODIH...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails