Followers

Thursday, July 24, 2008

aku bosan...sungguh..

Ntah lah napa minggu ini adalah minggu yg membosan kan. Setiap hari aku datang office lewat termasuk pagi td. Aku BOSANNN. Bosan nak pergi kerja. Tapi bila da sampai office boleh lah hilang da bosan2 tu. Sampaikan tiap2 pagi aku perasan En Hendra mesti tanya aku,

"tak nak pergi kerja ke?"

pastu dengan muka cam kena paksa jea..aku jawab.
"pergi"

Sebab muka aku menampakkan aku macam tak nak pergi kerja pun. Tapi akhirnya aku ambil gak tuala pi mandi. Dan punyalah tak semangat pergi kerja sampai baju kurung aku gosok setiap waktu pagi. Punyalah da malas nya tu. Kalau tidak mmg aku akan gosok 2 - 3 pasang baju kurung sekali pada waktu malam. Kali ini mmg tengah tak suka. Aku lebih rela tiap2 malam tgk tv dan klu x de siaran best aku tgk DVD dgn En Hendra. Hari selasa hari tu aku siap tidor jam 1.30 am semata2 menahan mata tgk dvd. Ialah klu di fikirkan sampai bila tahan nyer seseorang itu dgn satu pekerjaan yg sama bertahun2 lamanyer. Mungkin itu sebab aku sekarang ni da terkeluar da ciri2 org yg da bosan dgn kerja nyer sendiri.
Ntah lah..aku tahan je lah sampai bila aku boleh tahan.

erm...balik kg lagi best..abah..ada kerja kosong tak?...klu ada lah.....sureeeee best nyer....

5 comments:

Wiween @ Awin said...

alallala cian kak haslina.ehehe jgn buring2 kak.ween lagik la buring menjaga exam tp semlm da abis! yeaahooooooooooooooooo! :D

haslina said...

hehehe...ween...biasa lah tu mood swing one a month kan ;)

oOOo..exam da habis..student merdeka...cikgu pun merdeka sama..
x de kena menanda kertas kea?..klu ada itu yg tak syok nyer kan..

Our Dreams Of Life said...

sungguh la best kalo tak yah pegi keje kan..aman donia :)

Wiween @ Awin said...

eheheh itu suda musti kak.baru tanda kertas sains.math baru tanda objektif.hihi :p

haslina said...

itu lah kak ina, aman sungguh donia di buat nya.

ween ~ tp mmg part tanda menanda adalah sesuatu yg lebih dasyat dari di suruh mengajar. ialah masa di beri utk menanda kat sini lah selalu nyer kejap jea. kena paper tu di buat pada last day exam. ketidaktentuan mengajar due date nak hantar markah.
:(

selamat menanda cikgu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails