Followers

Friday, July 25, 2008

cuba nak tukar formula brand lain...tapi tidak sesuai pada Haziq.

Hari isnin hari itu aku and En Hendra sepakat nak tukar brand formula Haziq. Bukan atas sebab aper2 pun. Sebab saja2 jea. Haziq pernah mencuba formula percuma brand Anmum Honey flavour dan Dumex Mamil Gold. Dan dia tak de masalah dengan susu tu. So hari isnin tu kami pun beli lah kotak 600 gram Mamil Gold Honey Flavour. Since 2 hari Haziq minum susu tu dia asyik beak2 jea. Memang beak dia ok..but kerap sangat pulak. Kecian aku tgk dia. Dah lah sekarang ni Haziq kurangggggg sangat makan benda lain kecuali kerap minum susu formula. Ni klu akibat formula pulak menyebabkan dia beak jea. Kami hentikan pemberian formula tu. So automatik Haziq kembali minum PROGRESS GOLD step 3.

3 comments:

Wiween @ Awin said...

ehehe kiut dolphin kat tin susu t kak.:p ween baru nak sesiap pi skola.lemau rasa badan.huwaaaaaaaa

13may said...

errr...errr...tatau nak komen hapa :D

haslina said...

ween ~ biasalah susu utk budak2...mcm2 picture gambar binatang di jadikan gambar kartun...tu lah penat sangat tu..bawak2 berehat cikgu oii..pi mandi laut kea..
;))

mr 13may ~ x yah komen pun tak per..tq dtg lawat blog sini..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails