Followers

Thursday, July 10, 2008

Haziq 2nd birthday cake..


Ini adalah gambar masa Haziq potong kek di kg kat Kuala Pilah. Masa ni cuma ada aku,En Hendra and abah aku. Hari Ahad 22 June, a week after Haziq's birthday. Emak and adik2 aku pi S'pore masa nie. Kakak aku sefamily pulak attending company family day. My older and oldest brother..semestinyer bz jea. Nak jemput anak2 buah aku pun tak sempat masa tu. So ramai tu je lah yg ada. Kek tu pulak da beli almost 3 weeks..ialah masa aku da beli tu..tup2 ada call pasal berita sedih dr S'pore. Then x akan lah aku nak berhappy2 nyanyi happy birthday to youuu....kan. En Hendra pun cakap masa tu supaya simpan jea dulu kek tu dalam peti ais. Tapi pun masa tu setakat potong kek jea..sebab lepas tu pergi umah Pak Teh aku kat Bahau...then pastu lagi aku nak balik KL da. As usual aku pi edit picture2 tu kat photobucket.

2 comments:

Our Dreams Of Life said...

wah...umo baru setahun tapi 2kali dah potong kek..untung haziq

haslina said...

tu lah kak..bila da rapat ngan keluarga d'spore and kg...sana sini nak belikan kek.
untung kenit tu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails