Followers

Monday, July 7, 2008

boringnyer ari isnin nie.

Bosan nya hari ini. Pagi tadi datang lewat. Around 9 am baru sampai opis. Sesuka hati jea kan. Lepas habis lab. until 12noon tu..aku baru lah dapat makan nasi goreng yg aku beli sepatutnyer untuk breakfast.Aku lewat hari ini bukan apa, badan ni penat sangat. Malam tadi tidur almost da jam 2 am. Si kenitku Haziq tak tidor. So nak wat camnakan...wlu pun aku da lelapkan mata. Dia kisah aper..dia still golek2 atas katil pastu langgar2 aku..pastu turun katil..lari2 pi living room..lari masuk bilik sana..masuk bilik sini. AHHHHHAahhh. Memang Haziq da tido dalam 1 jam kot masa jam 9.30 pm until 10 lebih gitu. Pastu dia da bangun semula..semesti nyer dia lebih fresshhh.
Aku ni da lah kerja petang tadinyer dari 12 until 5.30pm. Ada kolej open day, jaga counter. Balik tu aku, En Hendra and Haziq pi minum petang gitu kat luarlah. Teh tarik and roti canai. Pastu pi cheras..seseja x de keja pi court memounttt <---salah eja nie.
Last2 jam 1.45am tu En Hendra tutup pintu bilik tidor supaya aku leh tidor. Aku seriusly tak tahu kul baper Haziq and En Hendra tidor kerana aku da tidor 'mati'. Pagi tadi tu aku bangun...ala sedih jea kan. Suami and anak aku tidor atas conferter depan tv kat ruang tamu.

3 comments:

green apple said...

kira ko baik lagi la kol 9 dah sampai.
Aku kol 10 sampai, pastu kol 12 hilang terus dari pandangan....

13may said...

makan maajun..bleh hilang letih ngan ngantuk :D

haslina said...

apple ~ kau dan aku berbeza...hahhahh...iya lah aku kerja mmg ada punch card..so idaklah boleh HILANGGGGGGG..
syok pulak panggil kau apple..

mr 13may ~ makjun..ada makan gak tp lom habis satu botol sebab makan on off..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails