Followers

Tuesday, July 15, 2008

free gift and japanese sofa



Awal bulan hari itu seperti biasa membeli formula Haziq. Selalu nyer beli sekali 4 tin lah, 900 gram per tin. Selalu mmg beli kat sebuah kedai nie..kiranyer murahlah beli kat situ rm41.90 per tin. Tapi masa beli barang dapur kat TESCO ampang tu..diaorang ada wat sell progress gold step 3 and step 4. Memang murah nyer..kira nyer klu beli formula ni kat tesco selalunyer harga dalam rm47 ke rm48 ke..aku rasalah...ialah aku mmg tak pernah beli formula ni kat tesco..still mahal lah bagi aku. Dan masa tu sell formula tu dalam rm37....murah tuu. So aku beli 3 tin jea. Duit cash bawa tak banyak masa tu. Yg syok nyer lagi..beli 2 tin formula tu dapat satu free gift t-shirt warna kuning --- tu yg Haziq tgk pakai tu ---. Padahal masih belum muat lagi patutnyer baju tu kat Haziq tetapi En Hendra boleh pakaikan juga baju tu. Chomel jea Haziq pakai baju besaq gitu :))
Satu lagi free gift pulak klu beli 1 tin jea formula tu dapat 3d alphabets puzzle. Amat chomel menda2 tu.

Tu picture Haziq posing kat japanese sofa dia. Chomelkan...kiranyer dia tahu da sofa tu dia punya. Selalu gak dia lepak kat situ sesambil tgk tv. Tapi idaklah lamanyer pun dia boleh duk diam gitu2. Kejap2 jea lah. Kekadang emak bapak dia duk situ..dia x de marah pun..cuma dia nak join duk sama2 lah. Alhamdulilah my son ni da boleh berkongsi2 da..maknanyer da boleh dapat adik da lah kan...insyallah klu ada rezeki.

2 comments:

Our Dreams Of Life said...

lin
mmg boleh adik sangat dah tu...dah besar dah anak mak...hehe

haslina said...

kak ina ~ mmg pun..insyallah..semoga allah permudahkan..amin

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails