Followers

Wednesday, July 23, 2008

mandi manda kat luar rumah..

Hari ahad tu lepas aku penat dengan rambutan dan lepas aku sarapan..aku letak se kenit2 ni kat dalam tempat mandi diaorang masa baby dulu. Tengahari tu panas betul..wlupun sepanjang hari sabtu nyer hari hujan jea. Tempat ni kat luar rumah dekat sebelah dapur. Aku siap payungkan Haziq ang Aezad ni. Cian..x akanlah nak biar je berpanas2 tu. Dah ulu bendul jauh dari umah..kira jauh lah kan..lama da bebudak berdua ni tak pi mandi manda di luar. Tu yg aku bagi diaorang main2 air puas. Memang selalu klu balik kg aku mandikan Haziq kat luar jea...kat situ lah. Bukan apa bagi dia rasa suasana lain pulak.


5 comments:

aryllia said...

cam tuh kena beli ring pool..bru dpt swim skli..

Wiween @ Awin said...

alaa tomeinye haziq mandi lam besen ni kak.kekecik dulu ween ade besen ni gak.kaler pun merah!huhuhu syokkkkkkkk :p

haslina said...

aryllia ~ tu lah mmg ada fikir nak beli pool tu..lom ada kesempatan lagi..

wiween ~ heheh...tu lah bebudak cousin dua orang tu chomel2 jea.

akak tak pasti mandi dalam apa masa kecik2 dulu...kang tanya emak lah :)

merah gak ke bath tub masa baby :)
mmg syok nyer..

Our Dreams Of Life said...

wahh...bestnyer dua org kazen nih layan main air...harap2 baik camnih sampai ke besar ye

haslina said...

tu lah kak...harap nyer gitu lah...amin..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails