Followers

Wednesday, May 5, 2010

Brooch - my handmade.

Sudah-sudah jamming masa balik kerja semalam. Aku pun suka-suka hati mengambil picture ini. Aku suka menda nie. Comel. Ini pun open for order too. Aku buat yang lainlah kan. Harganya aku belum sempat letak lagi. Belum fikir lagi pun. Ada beberapa design terfikir di kepala aku, tapi itulah aku tidak punya banyak masa free...kan. Harap maklum.

6 comments:

maidatul said...

Akma pun rajin baiki brooch guna gam UHU tapi nak makeover xrajin mcm akak...hehe..
Teruskan usaha anda ;))

haslina said...

masalahnyer gam UHU tu..nanti2 terbuka semula..bengang gak kan..
tq..tq

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

wah tantek la brooch tu/...memang kreatif gitu...

mamalieyna said...

waa dh berkembang ke brooch lak..cantik..best ek dah terror..hehe..

kak ina kl said...

amboi haslina (nama sama ek) rajin sungguh kamu buat ni semua..akak dah tak rajin..rajin berblog lah pulak.

haslina said...

anje - tgh cuba cuba lagi ni..tq..

mamalieyna - gitulah..layan brooch skrg nie..

kak ina - mesti akak da pernah cuba buat gini dulu kan..saya ni bdk baru belajar..sebb tu tgh syok je nie...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails