Followers

Sunday, June 6, 2010

Accident

Location - Jalan Serdang ke The Mines
Masa - 1.30 pm
Date - 4 June 2010
Friday noon
Jarak jemming, hampir 400 meter rasanya. Tidak bergerak
Dalam 5 buah kereta berlanggar terlibat. Kalau tidaksilap aku kereta last sekali kereta Honda Jazz.
Sudahlah panas sungguh tengahari Jumaat itu. Lepas itu kereta tidak bergerak-gerak. Sebab semua orang sibukkkkkk slow down hendak tengok accident melekat ini.
Kenapa orang Malaysia macam itu?

8 comments:

ciEk NiENa said...

ya allah, sampai terangkat keta saga tu.. gerun nye.. pape pom, kak hati-hati yea bawak keta.. huhu..

~ain said...

ya Allah.. menjulang kete depan tu kak.. gerun betul.. alaa kak.. kalau kita kat depan pun kita mesti duk slow kan kete sbb takkan laaa kita buat dek je tak tengok,, itu nature laaa kot kan..

maidatul said...

sebab semua orang sangat prihatin untuk mem'busy'kan body nya... dan itulah lumrah kehidupan...

haslina said...

ciek niena ~ itulah..ngeri gak nak lalu situ masa tu..
ok..tq dikk

ain ~ mmg betul tu..tp disebabkan ada yg syok sgt tgk..menyebabkan kesesakkan makin teruk..

akma ~ mmg betull..klu akak mmg jarang nk tgk menda2 gini..penakut..asal lalu sudah...

El-Zaffril said...

Wah... teruknya eksiden tu

mamalieyna said...

gerun pulak dpt saksikan eksiden depan mata..huhu..lumrah org m'sia ni, ada je eksiden, sure sama sibuk nak tengok..sudahnya sume org tersekat2..huhu..

haslina said...

mmg pun mama, klu sy mmg x suka tgk pun..sebab da bengang layan jem..juga sb saya ni penakut..

haslina said...

dik zaff - keta semua tu mmg melekat sungguh...
tp rasanyer org2 nya ntah..selamat rasanyer...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails