Followers

Tuesday, June 8, 2010

iPhone 4



Dilancarkan oleh pengasas Apple, Steve Jobs , iPhone 4G telah dilancarkan di Worldwide Developer Conference 2010 atau WWDC 2010 pada 7 June 2010.

Antara ciri2 iphone 4:
1. Video Call
2. HD Video Recording & Editing
3. 5 Megapixel Still Camera With LED flash
4. Retina Display 960x640
5. Multi Tasking

dan banyak lagi..........

source: http://www.apple.com/iphone/features/

Sedangkan iPhone 3g yang lama ramai tak habis `explore` lagik,... ni kan pulak iPhone 4 yang baru... huhuhu...berbaloikah nilai duit yang kita belanjakan untuk benda alah ni....jawapan nya `tepuk dada tanya la poket` hahahaha...

4 comments:

ciEk NiENa said...

wow.. bergaya nya i-phone tu.. musti tersgt mahal ni.. hehe..

Masyono said...

Salam kenal,saya dari indonesia. Senang dengan blog anda.

El-Zaffril said...

Belanja saya kak... heheheh

haslina said...

ciek Niena ~ semestinyer dik..x mampu nak beli pun...tgk2 je lah kan..

masyono ~ salam kenal kembali...

dik zaff ~ hehehhe..akak pun tak mampu beli dik...
;))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails