Followers

Thursday, June 10, 2010

Hubby tengah kerja


Cuti baru ini, hubby sampai terpaksa buat kerja dalam bilik tidur. Bukan apanya, sambil-sambil melayan Sandra yang duk bergolek-golek atas katil.
Aku pula masa itu tengah layan buat brooch di ruang tamu...sambil melayan Haziq sekali.
Bahagi-bahagi tugas gitu.
Sempat aku bancuhkan sekali teh o panas untuk hubby dan milo o panas untuk aku.
Fikir-fikir..walaupun anak-anak masih kecil, kami tetap layan buat kerja sambil sambilan dirumah...kan. Alhamdulilah, Allah tetap permudahkan segalanya.
Lupa pula, hubby tengah godek Notebook Acer customer punya.

3 comments:

mamalieyna said...

uuihh kagumlah..anak kecik pun still ada kesempatan tuk buat kije sambilan kan..baguih2x..jgn jd cam eina ni, dah stop psl jahit menjahit ni..huhu..

haslina said...

hehhehe...walau apa pun ikut kemahuan dan keseronokkan sendiri jea...

tak pe...nenanti sure sambung kembali keindahan menjahit tu..
kita minat menjahit juga but x de mesinn jahit...

El-Zaffril said...

Akak... komen popup plz... hehehehe...

rajinnya hubby akak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails