Followers

Wednesday, June 2, 2010

I'm at the door of Nuffnang office

Me with the tickets

The sign

The complimentary tickets

Yesterday I'm still on leave.
Starting from Monday until Tuesday only.
Saja cutikan diri. Kerana kepenatan yang melampau. Lagipun cuti aku ada banyak sangat lagi. Bila lagi hendak guna..kan.
Semalam petang aku berkesempatan ke pejabat Nuffnang di Heritage House untuk mengambil tiket konsert yang aku menang.
1st time pergi kesitu. Erm...wokeylah..layanan..cuma ambil tiket sahajakan.

9 comments:

JAI said...

Tahniah..perghh macammana buleh dapat tiket tuh??

Glo-w~* said...

congrats!^^

haslina said...

Jai - joint contest dari nuffnang..tulis komen mengenai wing and search.. tp untuk 20 komen pertama sahaja..

glo-w - welcome...

mamalieyna said...

woo best tu...! ^_^ tahniah..

*eh kita nak komen kt n3 atas tu, tp tak kuar lak, komen box dia..huhu..
*family mereka2 yg ditahan tu, mesti tgh tak senang duduk kan, risau always..sian..huhu..hope semuanya selamat kembali la secepat mungkin..Amin..

haslina said...

mcm biasa post kita yg sharing knowledge gitu mmg kt option no commment allow....

itulah br dpt info terkini..diaorang semua sudah diselamat kan..

El-Zaffril said...

Wah... bestnye... macam terasa nak gak

haslina said...

dik - itulah kan..cam best jea klu dapt pi office dia orang..

~Blabberina~ said...

salam kak..tak dpt confirmation lg drpd akak,so sy rasa sy nak let go my ticket kot. sbb sy kena planning awal,sbb tiket pun lom amek lagi..

thx ya 4 considering me

haslina said...

minta maaf dik..semalam bz sikit...tak sempat nak reply kat adik...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails