Followers

Monday, June 28, 2010

Carlos Teves the blastttttt.......

Tevez  menanduk masuk gol pertama penuh kontroversi Argentina menentang Mexico pada perlawanan Piala Dunia FIFA 2010, di Stadium Soccer City, Soweto argentina mengatasi mexico dengan 3-1, kemenangan yang sudah di jangka(oleh my hubby la.)..  walaupun sudah terang lagi bersuluh memang offside apa nak dikata, penjaga garisan tak larat nak kejar teves untuk angkat bendera offside..  heheehe...humailoco white pantera to benity ( ni slogan anak bujang aku....) huhuhu....

5 comments:

taz said...

comel anak akak. nak jd pemain bola jugak ke? hehe

haslina said...

tq..bolehlah juga..suka sepak bolah tu...

velasrizal said...

mmg cantik gol tevez ni..world class

~Blabberina~ said...

best germany n argentina menang!!

haslina said...

velasrizal - superb..kan

blabberina - mmg layan best sungguh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails