Followers

Wednesday, June 16, 2010

Lawatan sambil belajar

Gambar hiasan semata gitu. Cuma hendak beritahu yang aku naik bas hari ini...hehehe

Hari ini ada lawatan sambil belajar ke kilang Resin Tech membuat paip di Kapar. Jam 10 pagi nanti berlepas dari office. Ramai juga yang pergi. Campu-campur gitu lecturers nya. So seharianlah disana nanti. Nape kilang paip?
Sebabnya kami kan lecturer engineering..so memang itulah tempat terbaik untuk kami menambah ilmu...kan.
Enjoy rasanya lah nanti.
Sudah lama tidak naik bus ni....
Selamat bekerja di office pada semua.

The product

7 comments:

pakcikLie said...

wah suka jln2 cm gini..tak kesah la sambil belajar ke..

maidatul said...

belajar jgn tak belajar...hikhihik..

haslina said...

pakcik lie - mmg klu part jalan je..mesti best...

akma - hikhik...mmg best..pi dgr citer pasal paip...

kak ina kl said...

salam ...ooo kena jugak buat kerja luar yer..tak perlah..nak cari rezeki kan..

selamat ulangtahun muhammad haziq..semuga menjadi anak yang soleh dan berjaya di dunia dan akhirat.

haslina said...

tidaklah kerja luar kak..lawatan jea..

amin amin..tq kak

El-Zaffril said...

Seronok ye lawatan sambil belajar

haslina said...

bagi akak..mmg best..at list kita tahu paip bkn sekadar untuk mengalirkan air....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails