Followers

Tuesday, June 8, 2010

Wangsa Walk

Weekend baru ini kami ke Wangsa Walk, selepas selesai aku membeli loose materials untuk wire jewelry aku itu.


Wokeylah juga dalam shopping mall disitu. Yang aku suka ada tempat khas untuk stroller selain dari tangga. Kiranya laluan untuk orang yang menggunakan kerusi roda jugalah. Senang sikit hendak berjalan...kan. Kalau tidak asyik hendak kena angkat sahaja stroller naik turun tangga.

Tidak penat berjalan pun, aku ajak hubby mencuba makanan di fast food restaurant di situ. Kebanyakkan gambar aku copy dari FB sahaja.

Makan disini.


Order ini satu set dengan air sekali. Yang bestnya air Ais Lemon Tea pun di charge dengan harga seperti cold drink sekali. Best...
Satu set makanan diatas dan juga air sekali dalam RM 10 lebih.
Ada 2 ketul chicken, 1 fish fillet dan mash potato.
Aku order sekali burger ayam empat segi seperti dibawah.


Kasihan Haziq, masih belum sihat lagi. Muka pun pucat je. Dia bukan makan pun itu. Sekadar dipegang sahaja.

Haziq layan motor sekejap. Tapi dia tidak suka pun.


Masa hendak balik, di car park terserempak dengan krew drama SiCapik di TV2 tu. Tengah adegan si Zaid (tidak tahu nama sebenarnya apa) bergaduh dengan seorang perempuan. Entah tidak kenal pun perempuan tu siapa.
Location free..kan.

7 comments:

El-Zaffril said...

COmelnye anak... seronok bawa anak jalan2 erk

kak ina kl said...

salam..besok pun cadang nak gi ke situ..nak bawak anak tenguk wayang dan main bowling.

maidatul said...

la sian haziq...kalau tidak sihat budak2 memang tak lalu nak makan or buat apa2 pun...semoga cepat sembuh...

haslina said...

zaff - tq tq

kak ina - ooo..akak selalu pg situ ke? saya selalu duk lalu baru 1st time singgah..

akma - mmg pun..risau dibuatnyer..

mamalieyna said...

haziq tak sihat ker?..sian dier..musim org tak sihat skrg ni..huhu..tapi nak aje berjalan2 ye..senyum tomei jer..^_^

mr` mama said...

suka fish filet nya...sedap.........

haslina said...

mamalieyna - itulah..kecian tgk dia gitu...
:))

mr mama - baru tahu ke..I mmg dr dulu suka makan filet tauuu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails