Followers

Monday, April 26, 2010

Wire jewelry order online


Gembira tidak terhinggalah kan bila barang-barang idaman telah selamat tiba pagi Sabtu lepas. Sungguh teruja melihat starter pack box berisi Czech Pressed Glass Beads harga RM46.60. Tapi hari Sabtu itu tidak sempat membuat apa-apa project pun. Cuma cuba buat ini satu project bracelet dan telah mengambil masa selama masa 2 jam 30 minit tapi tinggal lagi suku sahaja lagi yang perlu weaving. Mungkin perlu masa dalam 1 jam lagi untuk siap sepenuhnya. Masih hold lagi project itu until now. Sakit sungguh-sungguh jari aku menganyam wire.
Hari Ahad pula hanya sempat membuat tambah tolak bracelets yang sedia ada dengan Czech Pressed Glass Beads dan hasilnya sungguh comel. Lepas lunch pula siap satu bracelet dengan menggunakan Handmade Semi-Lampwork Glass Bead berwarna hitam. Lovely sekali. Pictures lain kali letak lah.

3 comments:

amy alisya said...

akak jual ker...boleh ar buat promosi mcm nie...side income pun dapat..

mamalieyna said...

waah makin byk stok tu, makin berkobar2 la nak mulakan operasi camni! ^_^

haslina said...

amy ~ akak ni baru berjinak2 dgn craft dari wire jewelry..so itu semua loose materials utk bt gelang @ cincin @ rantai @ anting2.
insyallah leh business lah nanti...
:))

mamalieyna ~ itulah kan..mmg semangat sungguh..tp msa benar2 mencemburi...pelan2 lah nampaknyer...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails